Budgetbeheer

/Budgetbeheer
Budgetbeheer

Voor iedereen

Iedereen van 18 jaar of ouder die moeite heeft met het beheer van zijn inkomsten en uitgaven kan budgetbeheer aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een inkomensdaling als gevolg van ontslag of bij het hebben van wisselende of onregelmatige inkomsten. Maar ook door bijvoorbeeld ziekte of andere langdurige omstandigheid. Wanneer u kiest voor Budgetbeheer, beheren wij uw inkomsten en uitgaven.

  • Overzicht in uw financiële administratie

  • Beheren van inkomsten en uitgaven

  • Inkomen optimaliseren

  • Vaste lasten verlagen

  • Brengt rust in uw leven

Budgetbeheer

Wij dragen zorg

Wij dragen zorg voor de betaling van uw vaste lasten. Hierdoor word de kans op betalingsachterstanden of nieuwe schulden kleiner. Soms stelt een schuldeiser budgetbeheer daarom als voorwaarde. Maar ook om in aanmerking te komen voor een schuldenregeling is budgetbeheer vaak verplicht. Tevens kijken wij samen met u hoe we eventueel het inkomen kunnen optimaliseren en de “vaste” lasten kunnen verlagen.

Budgetbeheer aanvragen

Zoals aangegeven kan iedereen zelf contact met ons opnemen en budgetbeheer aanvragen. Daarnaast kunt u doorverwezen worden door maatschappelijkwerk of andere hulpverlenende instanties. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen voor het inplannen van een intakegesprek. Deze zal bij u thuis plaats vinden.

Contact

Wanneer u geen overzicht meer hebt over de financiële administratie, heeft dit veel invloed op uw dagelijkse leven. Ondanks dat we heel goed begrijpen hoe moeilijk het is om de financiën uit handen te geven, kan het juist heel veel rust geven. Waardoor u weer energie kunt steken in belangrijke dingen zoals bijvoorbeeld uw gezin en (het vinden van) werk e.d.

De kosten voor Budgetbeheer bedragen 6% van het netto inkomen met minimum van € 75,- per maand exclusief btw.